Kamerverhuur Carnac

Izegemstraat 121,
8770 Ingelmunster
Tel:  +32 (0)51 30 78 41

Uiterst discreet DAGHOTEL

Openingsuren

OPEN:

24u op 24u,

7 dagen op 7 !

Reserveren is niet mogelijk, er is altijd wel een kamer vrij !

Frequently Asked Questions - All FAQs

FAQs - All FAQs
Wat is kamers CARNAC ?
Kamers CARNAC is een professionele, uiterst discrete, kamerverhuur, reeds jaren gekend en gesmaakt bij het betere publiek. Kort of lang verblijf aan een betaalbare prijs, kortom DE ideale ontmoetingsplaats voor U en uw geliefde ! De volledig vernieuwde moderne standaardkamers en luxesuites zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle hedendaags comfort.
Is er een discrete parking voorzien ?
Kamers CARNAC is niet gelegen langs een drukke baan maar wel in een onopvallende wijk en is voorzien van een volledig afgeschermde privé parking. Ook het op- en/of afrijden van de parking is discreet !
Waar/hoe kan ik inchecken ?
Vanop de parking loopt U door de gang naar de betaalautomaat. Via het touchscreen van het betaalautomaat kiest u een beschikbare kamer voor de gewenste periode (max.2, max.4 of max.8 uren). Betaling kan geschieden met cash (5, 10, 20 of 50 euro biljet), per bancontact of per kredietkaart. Geen naamsvermelding op uw rekeningafschrift! Teruggave gebeurt uitsluitend met muntstukken van 1 of 2 euro. Na betaling ontsluit de inkomdeur automatisch, u bevindt zich dan in de inkomhal. Bovenaan de trap staat uw kamernummer aangeduid, de kamer is vrij toegankelijk tijdens de gekozen periode. Uiteraard kan u de kamerdeur steeds sluiten aan de binnenkant !
Moet ik reserveren ?
Een reservatie maken is niet mogelijk. Wij beschikken over een ruim aanbod standaardkamers of luxesuites, er is steeds wel een kamer vrij. Een foto van alle kamers is te zien op het automaat.
Mogen er meerdere personen op 1 kamer ?
De kamers zijn beschikbaar voor maximum 2 personen per kamer per verblijf. Het is niet toegelaten meerdere personen na elkaar te ontvangen tijdens uw verblijf !
Kan ik in/uit tijdens mijn verblijf ?
De kamer blijft toegankelijk tijdens de geboekte periode. De voordeur kan U van binnenuit openen doch eens U buiten bent kan U niet meer binnen, tenzij uw partner de deur voor U terug opent.
Is een verblijf veilig en hyghiënisch ?
De omgeving en de volledige accommodatie is beveiligd met een constante camerabewaking die zal worden gebruikt indien nodig. De beelden worden nooit getoond en/of doorgegeven aan derden ! Alle installaties en de voorziene brandveiligheid zijn goedgekeurd door de bevoegde instanties, conform de wettelijke normen. De kamers worden grondig gepoetst met professionele producten en steeds voorzien van verse lakens en handdoeken.
Kan ik iets bestellen om te drinken ?
Via de huistelefoon kan U de receptie contacteren om zodoende uw dranken te bestellen. Een drankenkaart is voorzien in de kamer. Snacks/maaltijden zijn niet beschikbaar. De bestelling zal bij U op de kamer in alle discretie worden afgeleverd. Wij voorzien graag uw favoriete drankje, laat het ons weten ...
Is er airco op de kamer ?
Op het ckeck-in-automaat, naast de foto van de gekozen kamer, kan U terugvinden welke kamers zijn voorzien van een airco-systeem.
Mag ik roken op de kamer ?
Het ganse gebouw is rookvrij. Er mag bijgevolg niet worden gerookt of gedampt. U kan uw rookwaar doven aan de inkom, naast het betaalautomaat. Zodoende garanderen wij voor iedereen een leuke frisse kamer.
Bijkomende vragen ?
Stuur ons uw vraag via het contactformulier